Stubbefresing er en effektiv og miljøvennlig metode for fjerning av stubber og etterlater seg minimalt med ødeleggelse/spor sett i forhold opp mot gravemaskiner og lignende. Dette gjør at man sparer både tid og kostnader, i maskinflytting og tilbakeføring til eksisterende grunnforhold.

Etter fjerning av en stubbe ned til 20 cm under bakkenivå
(etter ønske), kan du enkelt gjøre området pent igjen, ved å legge på et topplag med jord og så gress. Hvis du tenker å plante et nytt tre, så foreslår vi å flytte treet med litt avstand unna den tidligere stubben for å sikre riktig rotvekst.

For stubbefjerning bruker en kompakt stubbefres som kommer seg igjennom de fleste porter og utilgjengelige steder.

Vår pris stubbefresing er fra NOK 14 til NOK 77 per cm stubbe eksl MVA på stubbens diameter. Stubben skal måles på sitt bredeste punkt over bakken. Dette er som regel ikke der hvor treet er kuttet, men helt nede til bakken. Vi tar ekstra betalt for skjære stubber med motorsag som er kuttet for høyt. Vi tar ikke med oss overskuddsflis fra fresingen eller nedskjærte stubber så sant dette ikke særskilt er avtalt. Se mer om våre priser her –>

Hvordan foregår stubbefresing?

Tannhjulet spiser seg ned i stubben på en effektiv måte, og «gnager» av en liten bit av stubben for hver gang tennene på svinghjulet treffer treverk.

    Vi utfører stubbefresing / fjerning av stubber stubbefresing Oslo, stubbefresing Akershus, stubbefresing Gjerdrum, stubbefresing Hurdal, stubbefresing Lørenskog, stubbefresing Nannestad, stubbefresing Nittedal, stubbefresing Rælingen, stubbefresing Skedsmo, stubbefresing Oppland,
    stubbefresing Jevnaker, stubbefresing Lunner,
    stubbefresing Gran, stubbefresing Romerriket og omliggende områder