Norsk Trefelling bruker har flere effektive flishuggere, den vi har til utleie er en Schliesing 300 som fliser grener og mindre trestammer på godt over 20 cm uten problemer. Opprydding og bortkjøring går mye fortere ved flising av trevirke. Volumet på grener blir redusert til en brøkdel av opprinnelig størrelse, og du sparer mye tid med tanke på bortkjøring.

Flis fra vår flishugger egner seg ypperlig som dekkbark i bed og skråninger. I den første perioden er den som regel lysere enn vanlig dekkbark, men dette endrer seg fort. Hvis du har et område hvor du trenger fyllmasse kan du slå to fluer i en smekk, ved både spare tid på bortkjøring og få et fint resultat på dine uteområder.

På de fleste fleste jobber oppnår du store besparelser ved bruk av flishugger / kvistkutter, kun med unntak ved felling av enkeltstående små trær.

Du kan også leie vår flishugger, enten i kombinasjon med tjenester fra oss, eller alene. Les mer om våre priser her –>


For god ordens skyld, så er flishuggeren i videoen ikke Norsk Trefelling sin, men vi har akkurat samme merke og modell, bare ikke en video av flishuggeren, men det kommer.

Vi tar på oss flishugging / kvistkutting i Oslo, Akershus, Gjerdrum, Hurdal, Lørenskog, Nannestad, Nittedal, Rælingen, Skedsmo, Oppland, Jevnaker, Lunner, Gran, Romerike og omliggende områder.