Liten og sterk

Rett ut av boksen og spent på hvordan den nye el saga til Husqvarna oppleves.

Den lille kraftpakken på batteri veier 2,4 kg uten sverd og batteri. Batteriet vi tester sagen med er 5,2 amph BLI 200 batteriet, som veier 1,3 kg, som skal være mer enn nok kraft. Det blir spennende å se hvordan sagen håndterer litt grovere arbeid.  på en liten trefellings-servicejobb i Nittedal. Videoen viser noen klipp fra jobben. Her ble det holdt på jevnt i ca 40 min med å ta ned noen små bjørker i Nittedal. Stammen på bjørkene var ca 25cm til 30cm, og disse skar sagen smidig igjennom. Etter at trærne var tatt ned, kvistet og delt opp de små stammene til ved, så var det igjen 3 av fire streker på batteriet.

Senere skal vi se hvordan sagen gjør det på en full seksjonsfelling av bjørk på dim 75 cm i en video, og i en annen video teste sagen heads up mot den ultra lette Echo CS2511 TES, både på hurtighet og i forhold til hvor lenge batteriet holder.

(Norsk Trefelling AS tar trefellingsjobber i Oslo, Akershus, Romerike, Gjerdrum, Hurdal, Lørenskog, Nannestad, Nittedal, Rælingen, Skedsmo, Oppland, Jevnaker, Lunner, Gran, og omliggende områder.)